Välj en målare i Stockholm som kan färg och tapetsering

 

Färgen säger mycket om ditt hem och vilken känsla du vill ha. Därför är val av både färg och tapet otroligt viktigt. Därefter måste också själva målningen och tapetseringen utföras på ett noggrant sätt, och det från grunden. Utan ett väl utfört arbete spelar det ingen roll hur pass bra färgen eller tapeten är. Slutresultatet säger allt.

 

 

Fönsterrenovering

 

Vi renoverar och målar om dina gamla fönster så att de behåller sin charm och får en modern standard. Bevara dina fönster och spara samtidigt pengar på uppvärmningskostnader.

Trapphusrenovering

 

Gör som många fastighetsägare runt om i Stockholm redan gjort. Anlita oss till din trapphusrenovering. Tillsammans med dig tar vi fram flera förslag på utförandet som du sedan kan välja bland.

Målning av fasad

 

Vi erbjuder professionell hjälp med målning så att färgen håller och skyddar din fasad så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver. Vi hjälper även till att tvätta eller måla om taket samtidigt om det behövs.

Våra utbildade målare i Stockholm hjälper dig. Vi målar självklart både inomhus och utomhus samt utför tapetsering. För oss är givetvis kvalitet A och O och därför jobbar vi extra noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. Det här gör att vi kan garantera ett resultat som både vi och du är nöjd med.

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Målning

Laxholmsbacken 92, 127 42 Skärholmen

+46 70 974 40 88

laka00748@gmail.com